Veteran- og Jubilartræf

#_LOCATIONMAP

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 16/09/2022 - 17/09/2022
00:00

Kategori


Danmarks Veteraner inviterer alle Veteraner til  

Veteran- og Jubilartræf, den 16. – 18. september 2022

Det traditionelle Veteran- og Jubilartræf for veteraner starter i år med et Veteran- og Gensynstræf, den 16. september. D.v.s., at alle veteraner fra alle værn af Forsvar, Hjemmeværn, Beredskabsstyrelsen, politi, Civile myndigheder m.fl., uanset om de er jubilarer eller ej – inviteres til at deltage og mødes med kammerater, kollegaer fra dengang, de var udsendt til en mission et eller andet sted i verden.

Veteran- og Jubilartræf, den 17. september er åbent for alle ovennævnte veteraner og pårørende afholdes på Ingeniørkasernen i Skive.
Du behøver ikke være medlem af Danmarks Veteraner for at deltage, det vigtigste er, at du deltager.

Jubilarer fra alle missioner med jubilæum 5, 10,15…50, 55 eller 60 år, vil naturligt nok blive hædret med ekstra opmærksomhed. Alle veteraner, hvis udsendelse startede med årstal sluttende med 2 og 7 f.eks. 1972 (50 års jubilar) eller 1997 (25 års jubilar)

Stævnet arrangeres af Danmarks Veteraners Hovedbestyrelse i samarbejde med Lokalforeninger Nordvest og Thy, Mors og Salling samt Ingeniørregimentet

Program for Veteran- og Jubilartræf 2022:

Praktiske informationer:

Tilmelding (Tilmeldingsblanket nederst på siden) til Veteranaften, Parade og frokost.

Veteran- og Gensynstræf, den 16. september:

Ring og spørg 23 25 67 42 om der er kvarter til rådighed, inden du sætter kryds ved indkvartering på tilmeldingsskemaet. (Indkvarteringskapaciteten er begrænset på Ingeniørkasernen)

Sidste frist for tilmelding er den 25. august 2022

Transport og parkering:

Du kan tage toget til Skive Banegård, her vil du, den 17. september (og kun den 17. september) blive afhentet af militære busser og kørt til Ingeniørkasernen.
Du kan også vælge egen transport, GPS-adressen er: Sdr. Boulevard 15, 7800 Skive. Parkering vil blive anvist.
Med offentlig bustransport skal du til: Ingeniørkasernen.

Aftensmad, den 16. september:

Dansk bøf med løg, kartofler, sauce og rødbeder og 1 øl/vand.
SG-messen er åben.

Frokost, den 17. september:

Hvad frokosten består af, vil senere blive besluttet.
SG-messen er åben.

Aftensmad, den 17. september

Karbonade 1 øl/vand.

Påklædning:

Du bærer om muligt din/dine medaljer (store medaljer) på venstre side af brystet (over hjertet) samt din missionsbaret og evt. andet udstyr fra dengang du var udsendt, det vil blive værdsat som et festligt indslag.

FN-Museet:

FN-Museet vil være tilstede på Ingeniørkasernen, den 17. september med en særudstilling om Dansk international indsats samt en salgsbod, hvor du bl. a. kan købe ”særligt udstyr”, baretter, UN-mærke, Veteranmærke i baretudgave, T-shirts, poloshirts, jakker – alle med logo – samt meget andet. Ønsker du at bestille/købe ”særligt blåt udstyr” m.m. forud for den 17. september kan dette gøres via FN-Museets hjemmeside www.fnmuseet.dk, hvor du kan se hele udvalget samt få indblik i FN-Museets virke.

T-shirts med jubilarlogo 2022, skal bestilles og betales forud via FN-Museets hjemmeside www.fnmuseet.dk og leveres derefter den 17. september fra FN-Museets bod.

Ønske om indkvartering på Ingeniørkasernen:

Indkvarteringskapaciteten på Ingeniørkasernen er begrænset. Ring 23 25 67 42 og spørg om der er kvarter til rådighed, inden du sætter kryds ved indkvartering på tilmeldingsskemaet.

Spørgsmål kan rettes til:

Carl Åkerlund; Tlfnr.: 23 25 67 42; E-mail: caa@danmarksveteraner.dk

På gensyn på Ingeniørkasernen i Skive, den 16. og 17. september 2022

Sidste frist for tilmelding er den 25. august 2022

Du kan tilmelde dig på dette link https://danmarksveteraner.dk/wordpress/?news=veteran-og-jubilartraef-2022

Følgende har tilmeldt sig:

Samlet antal tilmeldte: 0