Danmarks Veteraner

Lokalforening Midtjylland

Lørdag den 31. juli 2021 gennemførte lokalforeningen med tilskud fra Forsvarets VeteranCenter, en gratis udflugt for veteraner, pårørende og børn til Fårup Sommerland med pæn succes. Vi havde frygtet for vejret, men det viste sig at være ubegrundet. Bortset fra et par ubetydelige dråber midt på dagen, var det perfekt til udflugt dagen igennem.

Vi startede fra Aarhus kl. 08.00 og undervejs gjorde vi stop til kaffe, juice, rundstykker m.v. Efter ankomst til Fårup (og check for corona-pas) fik alle deltagere udleveret adgangs- og spisebillet til Restaurant Loen i parken. Herudover var der (næsten) blevet plads i budgettet til at hver deltager fik 50,- kr. til is senere på dagen. Så blev alle sluppet løs i parken og vi blev ret hurtigt spredt for at komme til udvalgte attraktioner.

Kl. 13.00 mødtes vi alle til frokosten som bestod af en pizza- / pasta buffet med sodavand. Efter frokosten blev vi igen spredt rundt i parken for at nå de mest eftertragtede attraktioner, men det krævede lidt tålmodighed med ret lange køer de fleste steder.

Kl. 16.00 mødtes vi ved bussen for at starte hjemturen. Efter en god times tid gjorde vi holdt ved Suldrup Kro, hvor aftensmaden skulle indtages. Menuen var gammeldags oksesteg til de voksne og en kyllingeret til de yngre. Til dessert blev der serveret islagkage.

Mætte og trætte forlod vi Suldrup og nåede til Aarhus omkring kl. 20.30 efter en god, hyggelig og begivenhedsrig dag.